(Аудио 🎙️) От 14 до 25 август ще се проведе двуседмичният присъствен курс по английски език, организиран от бургаския Филиал на Софийския университет „Св. Климент Охридски

 


От 14 до 25 август ще се проведе двуседмичният присъствен курс по английски език, оргинизиран от бургаския Филиал на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Партньор на инициативата е Факултетът по класически и нови филологии на СУ, откъдето ще изпратят в Бургас свои преподаватели и студенти.

Днес в програмата на Общинско радио "Гласът на Бургас" 98,3 FM разговаряме с Пламена Апостолова, административен секретар на филиала:

Запис на разговора 🎙️

Курсът ще се провежда всеки делничен ден в малки групи /поне 8 курсисти/ с продължителност от 4 астрономически часа, а предлаганите нива са А1-А2 и B1-B2.

Включването в курса ще бъде след преминаване на тест за определяне текущото ниво на владеене на езика.

Място в групите може да запазите до 3 август.

Повече информация за летните иницитиви на Филиал-Бургас и Факултета по класически и нови филологии (часове на провеждане, цена и пр.) може да бъде получена на 0885 985 544, 0886 227 774 и на интернет страницата на филиала: https://bs.uni-sofia.bg/.



Коментари