Интерес към магистърските и бакалавърските програми в направление "Музикални медийни технологии" във Филиал Бургас

 


Интерес към магистърските и бакалавърските програми в направление "Музикални медийни технологии" във Филиал Бургас

"Даваме много, но и изискваме много" , не скри проф. Адриан Георгиев. Той отговори на всички въпроси и разкри къде ще е първото студио на високотехнологичните специалности.

Kандидатстудентски консултации по приема в бакалавърската програма „Музикални медийни технологии и тонрежисура“ и магистърските програми „Музикален артмениджмънт“, "Аудиовизуален дизайн“, „Аудиопродукция и мастеринг“ и „Филмова и сценична музика“, "Музикална педагогика - ръководство на музикална формация" (изнесено обучение) се проведоха на 5 септември в офиса на Бургаския филиал.


На въпросите отговаря проф. д-р Адриан Георгиев – ръководител на катедра „Музика и мултимедийни технологии“ и зам.директор на Филиал Бургас.

Проф. д-р Адриан Георгиев е ръководител на катедра „Музика и мултимедийни технологии“ на Факултета по науки за образованието и изкуствата. Автор е на редица научни трудове, посветени на прилагането на съвременните технологии в цялостния образователен процес, с изключителен принос в сферите на виртуалните студийни технологии, миди технологиите и виртуални студийни инструменти.Коментари

Популярни публикации